ATP
Με Nadal και Τσιτσιπά το Eisenhower Cup

 
Με Nadal και Τσιτσιπά το Eisenhower Cup
Με Nadal και Τσιτσιπά το Eisenhower Cup
tennisnews team Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 - 22:19

Οι Rafael Nadal, Στέφανος Τσιτσιπάς, Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Daniil Medvedev και άλλοι επιβεβαιώθηκαν για το τουρνουά επίδειξης Eisenhower Cup που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Indian Wells. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

Την Τρίτη, 10 Μαρτίου, ο Rafael Nadal θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του "Rafa and Friends", στα πλαίσια του The Eisenhower Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Indian Wells Tennis Garden, αμέσως πριν ξεκινήσει το Masters του Indian Wells.

Θα αγωνιστούν οι Rafael Nadal, Dominic Thiem, Στέφανος Τσιτσιπάς, Daniil Medvedev, Matteo Berrettini, Stan Wawrinka, Milos Raonic και Taylor Fritz, σε μίνι-αναμετρήσεις που θα κρίνονται στους 10 κερδισμένους πόντους (Tie Break Tens).

Πρώτα θα διεξαχθούν οι 4 αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο, στη συνέχεια οι δυο ημιτελικοί και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τον τελικό. Ο νικητής θα κερδίσει ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο των 150.000 δολαρίων.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini και αν κερδίσει θα συνεχίσει στα ημιτελικά, με το νικητή της αναμέτρησης του Daniil Medvedev με τον Stan Wawrinka.

Πρόγραμμα (Τετάρτη 10 Μαρτίου):

Αγώνας 1: Medvedev v Wawrinka
Αγώνας 2: Τσιτσιπάς v Berrettini
Αγώνας 3: Thiem v Raonic
Αγώνας 4: Nadal v Fritz
Ημιτελικός 1: Νικητής Αγώνα 1 v Nικητής Αγώνα 2
Ημιτελικός 2: Νικητής Αγώνα 3 v Νικητής Αγώνα 4
Τελικός

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots