ATP
Nadal για Indian Wells: "Να μείνετε όλοι υγιείς"

 
Nadal για Indian Wells: "Να μείνετε όλοι υγιείς"
Nadal για Indian Wells: "Να μείνετε όλοι υγιείς"
tennisnews team Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 - 7:54

O Rafael Nadal, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή του στο Νο.1 του κόσμου αυτές τις εβδομάδες στην Καλιφόρνια, ήταν από τους πρώτους παίκτες που σχολίασαν την ακύρωση του φετινού Indian Wells.

"Πιθανότατα όλοι ακούσατε τα νέα. Το Indian Wells ακυρώθηκε. Είμαστε εδώ και ακόμα αποφασίζουμε για την επόμενη μέρα. Είναι λυπηρά όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο με αυτή την κατάσταση. Ελπίζω να βρεθούν λύσεις από τις αρχές. Να μείνετε όλοι καλά και υγιείς", έγραψε ο Ισπανός στα social media.

Πριν από λίγες ώρες και μια μέρα πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων του BNP Paribas Open στο Indian Wells, οι διοργανωτές του σπουδαίου τουρνουά της Καλιφόρνιας ανακοίνωσαν πην ακύρωση όλων των αγώνων στο Indian Wells Tennis Garden για φέτος, εξαιτίας του πρώτου κρούσματος του κορωνοϊού στην περιοχή.

Θα είναι η πρώτη χρονιά που το τουρνουά δε θα έχει νικητή από το 1980, όταν ο τελικός είχε ακυρωθεί εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και η πρώτη γενικά που δεν θα γίνει καθόλου από το 1974, όταν και έγινε το πρώτο τουρνουά στο Indian Wells.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots