ATP
Τσιτσιπάς: "Νόμιζα πως ονειρεύομαι"

 
Τσιτσιπάς: "Νόμιζα πως ονειρεύομαι"
Τσιτσιπάς: "Νόμιζα πως ονειρεύομαι"
tennisnews team Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 - 15:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιέγραψε τα συναισθήματά του από την πρώτη φορά που προπονήθηκε με τον Roger Federer, στο Wimbledon το 2017.

Πριν ακόμα γίνει 19, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon μέσα από τα προκριματικά και είχε μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Roger Federer στο Centre Court. Για να τα καταφέρει, έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Dusan Lajovic στον 1ο γύρο.

Αυτό δυστυχώς δεν έγινε, όμως μια μέρα πριν τον αγώνα του με τον Lajovic, o Federer κάλεσε τον Στέφανο για κοινή προπόνηση, προσφέροντάς του μοναδικά συναισθήματα, που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη του, παρόλο που από τότε έχει ζήσει ακόμα περισσότερες και πολύ σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του.

"Η πρώτη φορά ήταν απίστευτη. Νόμιζα πως ονειρεύομαι, ειλικρινά. Αλλά όσο πιο πολλές φορές παίξεις μαζί του, τόσο πιο φυσιολογικό δείχνει και την ίδια στιγμή δεν είναι φυσιολογικό, γιατί είναι ο Federer. Δεν είναι απλά ένας άλλος παίκτης", διηγήθηκε ο Τσιτσιπάς, στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, στο οποίο συναντήθηκε με την ομάδα του Yes Theory.

"Είναι πολύ καλός τύπος. Μπορείς να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί του", πρόσθεσε ο Στέφανος, αναφερόμενος στον Ελβετό μαέστρο.

Μίλησε επίσης για πράγματα που έμαθε μέσα από τη σχέση του με τον Roger, αυτά τα χρόνια: "Έμαθα να εκφράζω τον εαυτό μου περισσότερο. Πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του στο Laver Cup τον Σεπτέμβριο και έμαθα πολλά πράγματα απ' αυτόν. Ακόμα και ο τρόπος που υποστηρίζεις τον εαυτό σου, ο τρόπος που μιλάς, ο τρόπος που σκέφτεσαι, μπορείς να τα περάσεις αυτά σε κάποιον άλλον. Με ενέπνευσε πολύ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots