ATP
Απαισιόδοξος για την επανέναρξη ο Nadal

 
Απαισιόδοξος για την επανέναρξη ο Nadal
Απαισιόδοξος για την επανέναρξη ο Nadal
tennisnews team Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 5:18

Η ομάδα Davis Cup της Ισπανίας είχε τηλεδιάσκεψη για να μιλήσει για τα θέματα της επικαιρότητας και ο Rafael Nadal δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του σχετικά με το πότε θα έχουμε ξανά τένις σε διεθνές επίπεδο.

Ο Rafa, ο οποίος έχει βοηθήσει την Ισπανία να κατακτήσει το Davis Cup 5 φορές (2004, 2008, 2009, 2011, 2019), είπε: "Διεθνώς, βλέπω πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να ξεκινήσουμε να παίζουμε ξανά. Είμαι απαισιόδοξος."

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή το tour έχει ανασταλεί έως και τις 13 Ιουλίου, ενώ φημολογείται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί νέα επέκταση της αναστολής, έως τις 3 Αυγούστου. Παρότι το τένις είναι ένα από τα αθλήματα που αναμένεται να επιστρέψει σχετικά γρήγορα στις ζωές μας, σε επαγγελματικό επίπεδο αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα μεγάλα αθλήματα, εξαιτίας των πολλών υποχρεωτικών ταξιδιών και μεταφορών από χώρα σε χώρα.

Η ισπανική ομοσπονδία τένις, ανακοίνωσε πάντως μια χρηματοδότηση 600 χιλιάδων ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθούν 6 μεγάλα τουρνουά εντός της Ισπανίας στο κοντινό μέλλον, στο οποίο θα αγωνιστούν παίκτες και παίκτριες από το Top 100. Θα γίνουν ακόμα 12 εθνικά τουρνουά, στα οποία θα συμμετέχουν παίκτες από το Νο.90 μέχρι το Νο.500 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots