ATP
Πάνω από 14 εκατομμύρια από τους Nadal και Gasol (vid)

 
Πάνω από 14 εκατομμύρια από τους Nadal και Gasol (vid)
Πάνω από 14 εκατομμύρια από τους Nadal και Gasol (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 - 11:20

Η συνεργασία των Rafael Nadal και Pau Gasol για τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της πανδημίας ήταν πολύ επιτυχημένη, καθώς κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να ξεπεράσουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο στόχος των δυο κορυφαίων αθλητών της Ισπανίας επετεύχθη, καθώς περίπου πριν από 2,5 μήνες, στις 27 Μαρτίου, είχαν ξεκινήσει την καμπάνια τους #NuestraMejorVictoria, με σκοπό να συγκεντρώσουν 11 εκατομμύρια ευρώ και να τα παρέχουν στον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας, για τη μάχη με τον Covid-19.

Όπως ανακοίνωσαν το Σάββατο μέσα από ένα live που έκαναν μαζί στο Instagram, Nadal και Gasol έχουν ξεπεράσει πια τα 14 εκατομμύρια, πηγαίνοντας πολύ καλύτερα απ' όσο και οι ίδιοι φιλοδοξούσαν.

"Πετύχαμε κάτι που σημαντικό και όμορφο. Όχι μόνο συγκεντρώσαμε περισσότερα από 14 εκατομμύρια, αλλά δείξαμε ότι υπάρχει αλληλεγγύη και συντροφικότητα σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτό που κάναμε ήταν να ανάψουμε τη φλόγα και να βάλουμε το λιθαράκι μας. Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος σ' αυτή την όμορφη και σημαντική πρωτοβουλία", είπε ο Nadal.

Στην πρωτοβουλία των δυο Ισπανών αθλητών, προσέφεραν τη βοήθειά τους και άλλοι αθλητές, με γνωστότερη την πολύ σημαντική συνεισφορά του Novak Djokovic.

"Εκτιμούμε τα πράγματα όταν δεν μπορούμε να τα έχουμε. Απ' αυτή την κρίση, πρέπει να μάθουμε να μην είμαστε σε τόση ένταση, να μην απογοητευόμαστε από πράγματα που στο τέλος δεν είναι και τόσο σημαντικά. Εμένα μου κόστισε πολύ αυτούς τους 2,5 μήνες. Υπάρχουν άνθρωποι που συνέχισαν να δουλεύουν από το σπίτι, οπότε έκαναν κάτι για λίγες ώρες. Η περίπτωσή μου ήταν διαφορετική, γιατί εκεί που ταξίδευα ξαφνικά σταμάτησαν όλα πολύ βάναυσα και χρειάστηκε χρόνος να προσαρμοστώ", είπε ακόμα ο Nadal, ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και 3 εβδομάδες στις προπονήσεις, αλλά όπως έχει πει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ακόμα δεν προπονείται καθημερινά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots