ATP
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/06)

 
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/06)
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/06)
tennisnews team Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 - 12:18

Μετά τον αγώνα του στο μεικτό διπλό, επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση και στα μονά ο Novak Djokovic! Θα αγωνιστούν επίσης οι Dominic Thiem, Alexander Zverev και Grigor Dimitrov, στην 1η μέρα του Adria Tour στο Βελιγράδι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα. 

Από δυο φορές θα αγωνιστεί ο κάθε παίκτης σήμερα, την 1η μέρα του Adria Tour στο Βελιγράδι, όπου συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και διοργανωτής, Novak Djokovic, θα μπει στο Novak Tennis Centre για 1η φορά στις 17:00 περίπου, για να αντιμετωπίσει τον Viktor Troicki, ενώ το βράδυ (22:00) θα παίξει και με τον Filip Krajinovic.

Ο Dominic Thiem θα παίξει με τον Damir Dzumhur και με τον Dusan Lajovic, ενώ ο Alexander Zverev θα αναμετρηθεί πρώτα με τον Filip Krajinovic και στο Night Session θα αντιμετωπίσει τον Viktor Troicki. Τέλος, ο Grigor Dimitrov θα παίξει πρώτα με τον Lajovic και λίγες ώρες αργότερα με τον Dzumhur.

To Adria Tour έχει παρόμοια μορφή με το ATP Finals, καθώς οι 8 συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε 2 ομίλους. Σήμερα γίνονται οι πρώτες δυο αγωνιστικές, αύριο στο Day Session θα γίνει η 3η αγωνιστική και στο Night Session η τελική φάση. Οι αγώνες είναι best-of-three με κανονισμούς Fast4 Tennis, δηλαδή το κάθε σετ θα ολοκληρώνεται στα 4 κερδισμένα games.

*To Adria Tour θα μεταδοθεί στην πλατφόρμα του Eurosport.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/06):

Novak Tennis Centre:
15:00 Grigor Dimitrov v Dusan Lajovic
16:00 Dominic Thiem v Damir Dzumhur
17:00 Novak Djokovic v Viktor Troicki
18:00 Alexander Zverev v Filip Krajinovic
20:00 Grigor Dimitrov v Damir Dzumhur
21:00 Dominic Thiem v Dusan Lajovic
22:00 Novak Djokovic v Filip Krajinovic
23:00 Viktor Troicki v Alexander Zverev

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots