ATP
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/06)

 
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/06)
Adria Tour: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/06)
tennisnews team Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 12:18

Το Adria Tour επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο για το δεύτερο τουρνουά, το οποίο φιλοξενείται στη Ζάνταρ της Κροατίας. Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Borna Coric. Δείτε το αναλυτικά.

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ο Djokovic συγκέντρωσε πολύ μεγάλα ονόματα για το Adria Tour, το οποίο μεταφέρθηκε από το Βελιγράδι στη Ζάνταρ, για τον "δεύτερο γύρο". Πολύ δυνατά παιχνίδια θα γίνουν σήμερα στην κροατική πόλη, με τους Djokovic, Coric και Grigor Dimitrov να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο!

Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει πρώτα το outsider του ομίλου, Pedja Krstin, Νο.244 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ το βράδυ θα παίξει με τον Coric, στον αγώνα φυσικά που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Ο Coric θα δώσει ακόμα ένα πολύ δυνατό ματς σήμερα, ενάντια στον Dimitrov, στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα, στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Στον άλλον όμιλο, που είναι επίσης πολύ δυνατός, βρίσκονται οι Marin Cilic, Alexander Zverev, Andrey Rublev και Danilo Petrovic. Ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον Cilic στο Day Session, ενώ στο Night Session, για τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Zverev θα αναμετρηθεί με τον Cilic.

Το φορμάτ του τουρνουά είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στο Βελιγράδι. Σήμερα όλοι οι παίκτες θα δώσουν από 2 αγώνες, αύριο το απόγευμα θα γίνει η 3η αγωνιστική του round robin και οι δυο πρώτοι από τον κάθε όμιλο θα αγωνιστούν το βράδυ στον μεγάλο τελικό.

Τέλος, να σημειωθεί πως στη μια το μεσημέρι θα γίνει και ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Κροάτισσα Donna Vekic και στη Σέρβα Olga Danilovic. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα του Eurosport.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/06):

13:00 Donna Vekic v Olga Danilovic
15:00 Grigor Dimitrov v Borna Coric
16:00 Alexander Zverev v Danilo Petrovic
17:00 Novak Djokovic v Pedja Krstin
18:00 Andrey Rublev v Marin Cilic
20:00 Grigor Dimitrov v Pedja Krstin
21:00 Andrey Rublev v Danilo Petrovic
22:00 Novak Djokovic v Borna Coric
23:00 Alexander Zverev v Marin Cilic

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots