ATP
Adria Tour: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)

 
Adria Tour: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)
Adria Tour: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)
tennisnews team Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 5:16

Ολοκληρώνεται σήμερα το δεύτερο τουρνουά του Adria Tour στη Ζάνταρ της Κροατίας, με τον Novak Djokovic να αναζητά τον αντίπαλό του στον τελικό, μεταξύ των Andrey Rublev, Alexander Zverev και Danilo Petrovic.

Ο Djokovic έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του στον τελικό του Adria Tour γι' αυτή την εβδομάδα, καθώς δε θα χάσει την 1η θέση του ομίλου του, ό,τι κι αν κάνει στον σημερινό του αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του round robin, απέναντι στον Nino Serdarusic.

Στον άλλον όμιλο η 1η θέση είναι ανοιχτή και διεκδικείται από τους Andrey Rublev, Alexander Zverev και Danilo Petrovic. Πιο κοντά είναι ο Rublev, που παρέμεινε αήττητος στους πρώτους 2 αγώνες χθες και θα αντιμετωπίσει τον Zverev στις 16:00 περίπου ώρα Ελλάδας.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, ο Danilo Petrovic θα αντιμετωπίσει τον Marin Cilic, που δεν κατάφερε χθες να πετύχει καμία νίκη κι έτσι έχει αποκλειστεί. Ο τελικός θα αρχίσει μετά τις 20:00, μεταξύ των δυο κορυφαίων από τον κάθε όμιλο. Οι αγώνες του Adria Tour μεταδίδονται από το Eurosport. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06):

15:00 Borna Coric v Pedja Krstin
16:00 Alexander Zverev v Andrey Rublev
17:00 Novak Djokovic v Nino Serdarusic
18:00 Marin Cilic v Danilo Petrovic
20:00 Τελικός

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots