ATP
Θετικός και ο Coric στον Covid-19

 
Θετικός και ο Coric στον Covid-19
Θετικός και ο Coric στον Covid-19
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 10:41

Ο Borna Coric, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αντιμετώπισε τον Grigor Dimitrov, προσβλήθηκε επίσης από τον ιό.

"Γεια σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω πως βγήκα θετικός στον Covid-19. Θέλω να σιγουρευτώ πως όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις τελευταίες ημέρες θα κάνουν το τεστ! Λυπάμαι πολύ για τη ζημιά που προκάλεσα. Νιώθω καλά και δεν έχω συμπτώματα. Σας παρακαλώ να μείνετε ασφαλείς και υγιείς!" ήταν η ανακοίνωση του Κροάτη.

Ο Coric, όπως και οι Alexander Zverev, Marin Cilic, Donna Vekic και άλλοι παίκτες από το Adria Tour, έκαναν το τεστ χθες το βράδυ στο πάρκινγκ της πολυκλινικής της Ζαντάρ. Αντίθετα, ο Novak Djokovic επέστρεψε στο Βελιγράδι, για να κάνει εκεί το τεστ.

Το Σάββατο ο Coric είχε αντιμετωπίσει τον Dimitrov, κερδίζοντάς τον με 4-1, 4-1. O Βούλγαρος δεν ένιωθε τόσο καλά και σε αντίθεση με τους αγώνες του στο Βελιγράδι, δεν είχε δώσει το χέρι του στον Coric και στον διαιτητή, ενώ λίγες ώρες μετά απέσυρε τη συμμετοχή του από το Adria Tour και αποχώρησε για το Μονακό, όπου χθες έμαθε και ότι είναι θετικός στον ιό. Ο Κροάτης ωστόσο αντιμετώπισε το Σάββατο το βράδυ και τον Novak Djokovic, ενώ την Κυριακή έπαιξε με τον Pedja Krstin.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots