ATP
Επέστρεψε στη Σερβία ο Djokovic

 
Επέστρεψε στη Σερβία ο Djokovic
Επέστρεψε στη Σερβία ο Djokovic
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 13:49

Όπως ανακοινώθηκε από το περιβάλλον του, ο Novak Djokovic έφτασε στη Σερβία σήμερα το μεσημέρι και έκανε αμέσως το τεστ, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Djokovic δεν έκανε το τεστ χθες το βράδυ στην πολυκλινική της Ζαντάρ στην Κροατία όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες του Adria Tour, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει πρώτα στο Βελιγράδι, με την οικογένειά του.

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ ο Grigor Dimitrov ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και θα μείνει σε καραντίνα στο Μονακό για να αναρρώσει. Ο Βούλγαρος έφτασε στις 9 Ιουνίου στο Βελιγράδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη σερβική πρωτεύουσα και αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ζαντάρ της Κροατίας για το Adria Tour.

Το Σάββατο απέσυρε τη συμμετοχή του καθώς ξεκίνησε να έχει συμπτώματα και μόλις επέστρεψε στο Μονακό έκανε το τεστ, που βγήκε θετικό. Μόλις γνωστοποιήθηκε αυτό, το Adria Tour έσπευσε να ακυρώσει τον τελικό και 22 άτομα από το τουρνουά έκαναν το τεστ το βράδυ της Κυριακής, στο πάρκινγκ της πολυκλινικής του Ζαντάρ. 19 τεστ βγήκαν αρνητικά και 3 θετικά, μεταξύ των οποίων και του Borna Coric.

Στους 22 που έκαναν το τεστ ήταν και ο μικρός αδερφός του Novak και διευθυντής του Adria Tour, Djordje Djokovic, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ωστόσο ακολούθησαν τον κάτοχο 17 Grand Slam τίτλων στο Βελιγράδι. Αργότερα μέσα στην ημέρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το τεστ του Djokovic και των υπολοίπων.

Φωτογραφία: Adria Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots