ATP
Θετικοί 2 προπονητές - στο Βελιγράδι ο Djokovic

 
Θετικοί 2 προπονητές - στο Βελιγράδι ο Djokovic
Θετικοί 2 προπονητές - στο Βελιγράδι ο Djokovic
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 11:09

Εκτός από τον Borna Coric, θετικοί στον κορωνοϊό είναι ακόμα ο προπονητής του Grigor Dimitrov, Christian Groh, καθώς ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Novak Djokovic, Marco Panichi, ενώ 19 ακόμα παίκτες και προπονητές που έκαναν το τεστ είναι αρνητικοί. Ο Djokovic δεν ήταν ανάμεσα στους 22 που εξετάστηκαν στη Ζαντάρ χθες το βράδυ, καθώς αποχώρησε για το Βελιγράδι.

22 άτομα από το Adria Tour έσπευσαν να κάνουν το τεστ για τον Covid-19 χθες το βράδυ στο πάρκινγκ της πολυκλινικής της Ζαντάρ, μετά από τα άσχημα νέα με το θετικό τεστ του Grigor Dimitrov στο Μονακό. Ανάμεσά τους ήταν ο διευθυντής του τουρνουά και αδερφός του Novak, Djordje Djokovic, οι Borna Coric, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Marin Cilic και Donna Vekic.

Ο Coric ανακοίνωσε και στα social media πως ήταν θετικός, ενώ θετικά ήταν ακόμα τα τεστ του Christian Groh, προπονητή του Dimitrov, αλλά και του Marco Panichi, μέλος της ομάδας του Djokovic. Τα υπόλοιπα τεστ βγήκαν αρνητικά.

"Και οι τρεις τους θα παραμείνουν σε καραντίνα στη Ζαντάρ και θα ακολουθήσουν όλες τις περαιτέρω οδηγίες και συστάσεις των ειδικών. Θα κάνουν το τεστ ξανά σε 5 ημέρες και αν είναι αρνητικοί, θα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ομάδας του Novak και των παικτών, όπως οι Zverev και Cilic, είναι αρνητικοί και μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αλλά με μια περίοδο εθελοντικής καραντίνας", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

O Djokovic, που ως κεντρικό πρόσωπο της διοργάνωσης είχε αναπόφευκτα έρθει σε επαφή με τον Dimitrov - όπως και με όλους τους παίκτες - αρκετές φορές, δεν έκανε το τεστ με τους υπόλοιπους στην πολυκλινική της Ζαντάρ, καθώς επέστρεψε με την οικογένειά του στο Βελιγράδι και αναμένεται να το κάνει εκεί.

Φωτογραφίες: Luka Gerlanc / Cropix

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots