ATP
Κόλλησε κορωνοϊό ο Dimitrov!

 
Κόλλησε κορωνοϊό ο Dimitrov!
Κόλλησε κορωνοϊό ο Dimitrov!
tennisnews team Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 20:55

O Grigor Dimitrov, o οποίος μέχρι και χθες συμμετείχε στο Adria Tour του Novak Djokovic, ανακοίνωσε μόλις ότι έχει κορωνοϊό!

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του στα social media, o Βούλγαρος τενίστας πήρε τα αποτελέσματα του τεστ για Covid-19 και ήταν θετικός.

"Γεια σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω πως βρήκα θετικός στον Covid-19. Θέλω να σιγουρευτώ πως όλοι όσους συνάντησα αυτές τις ημέρες θα κάνουν το τεστ και θα πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Λυπάμαι πολύ για το κακό που προκάλεσα. Είμαι πίσω στο σπίτι τώρα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και σας παρακαλώ να μείνετε υγιείς και ασφαλείς", έγραψε ο Dimitrov.

Ο Dimitrov συμμετείχε στο Adria Tour του Djokovic, μια διοργάνωση που δέχτηκε δριμύτατη κριτική από δημοσιογράφους και αρκετό κόσμο στα social media, επειδή δεν τήρησε τα μέτρα που τηρούνται σε τουρνουά και αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Βούλγαρος έδωσε συνολικά 4 αγώνες, 3 στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα (με Dusan Lajovic, Nikola Milojevic και Dominic Thiem) και έναν στη Ζάνταρ (με Borna Coric), ενώ συμμετείχε και σε διάφορες εκδηλώσεις της διοργάνωσης, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα και σε έναν μπασκετικό την Παρασκευή.

Χθες, μετά την ήττα του από τον Coric (1-4, 1-4), απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά, με την επίσημη αιτιολογία να ήταν η κόπωση. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots