ATP
Η ανακοίνωση της ΑΤΡ για το Adria Tour

 
Η ανακοίνωση της ΑΤΡ για το Adria Tour
Η ανακοίνωση της ΑΤΡ για το Adria Tour
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 18:49

H ATP πήρε θέση στα πρόσφατα γεγονότα με το Adria Tour, με μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι στα τουρνουά της ΑΤΡ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Η ATP συγκεκριμένα ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση σε όσους προσβλήθηκαν από τον ιό και έδωσε έμφαση στο ότι οι άνθρωποι της ΑΤΡ δουλεύουν εντατικά για να διασφαλιστεί πως όλα τα τουρνουά θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος.

Η ανακοίνωση της ΑΤΡ:

"H ATP εύχεται μια γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους παίκτες της ΑΤΡ και στα μέλη των ομάδων τους που είναι θετικοί στον COVID-19, μετά τη συμμετοχή τους στο τουρνουά επίδειξης Adria Tour. Η ATP συνεχίζει να παροτρύνει την αυστηρή τήρηση της υπεύθυνης κοινωνικής αποστασιοποίησης και των οδηγιών για την υγεία και την ασφάλεια ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Κατά τον προγραμματισμό για την επανέναρξη του ATP Tour από τις 14 Αυγούστου, η ATP και οι διοργανώσεις έχουν μελετήσει εξαντλητικά για να περιορίσουν τους κινδύνους και μέσα από μια σειρά από μέτρα και πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν στα τουρνουά. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις, ώστε να δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και να αξιολογούμε την κάθε απόφαση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots