ATP
Moya: "O Rafa θέλει να παίξει σε όλα τα τουρνουά"

 
Moya: "O Rafa θέλει να παίξει σε όλα τα τουρνουά"
Moya: "O Rafa θέλει να παίξει σε όλα τα τουρνουά"
tennisnews team Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 18:01

Παρότι το λογικότερο σενάριο λέει πως ο Rafael Nadal θα αναγκαστεί να αποκλείσει μερικά τουρνουά από το πρόγραμμά του όταν επιστρέψει το tour, o Carlos Moya είπε πως αν ήταν στο χέρι του, θα αγωνιζόταν σε όλα!

"Είμαι σίγουρος πως ο Rafa πιστεύει ότι μπορεί να παίξει σε όλα τα τουρνουά και πιθανότατα θα το επιχειρήσει, αλλά πρέπει να δούμε πως θα προσαρμοστούμε. Όλοι μας πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες και να το αναλύσουμε. Πρέπει να δούμε πως θα κινηθούμε από ταξίδια και να εξασφαλίσουμε πάνω απ' όλα το ασφαλέστερο σχέδιο για την υγεία του Rafa", είπε ο Moya, στη συνέντευξη που παραχώρησε για τη Mundo Deportivo. 

Θυμίζουμε πως το ATP Tour αναμένεται να επιστρέψει στις 14 Αυγούστου, με το Citi Open στην Ουάσινγκτον. Αργότερα θα γίνουν τα δυο μεγάλα τουρνουά των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, το Cincinnati Masters (22-30 Αυγούστου) και το US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου), ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει μια μικρή αλλά έντονη χωμάτινη σεζόν, με τα Masters της Μαδρίτης (14-20 Σεπτεμβρίου) και της Ρώμης (21-27 Σεπτεμβρίου) και φυσικά το Roland Garros (27 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

"Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον Rafa για να δούμε ποιο θα είναι το πρόγραμμά του. Είναι 5 πολύ δυνατά τουρνουά συνεχόμενα και είναι αλήθεια πως ο Rafa δεν είναι πια 20 ετών και η κατάσταση δεν είναι η ίδια με τότε."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots