ATP
"Καθαρός" ο Rublev που θα πάει Αυστρία

 
"Καθαρός" ο Rublev που θα πάει Αυστρία
"Καθαρός" ο Rublev που θα πάει Αυστρία
tennisnews team Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 - 7:42

Ο Andrey Rublev διαβεβαίωσε μέσα από μια νέα ανακοίνωση πως πέρασε 14 ημέρες σε καραντίνα και πως έκανε 3 αρνητικά τεστ για τον Covid-19 έως τώρα, γι' αυτό και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες, συμμετέχοντας κανονικά στο τουρνουά του Dominic Thiem στην Αυστρία.

Ο Rublev ήταν ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Adria Tour τον προηγούμενο μήνα, το οποίο ακυρώθηκε ξαφνικά και προκάλεσε αναστάτωση σε όλους τους συντελεστές και τους παίκτες, όταν ο Grigor Dimitrov ανακοίνωσε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Rublev ήταν από εκείνους που βγήκαν αρνητικοί και όπως είπε στην τελευταία του ανακοίνωση βγήκαν αρνητικά και τα δυο επόμενα τεστ που έκανε, ενώ πέρασε και την προληπτική καραντίνα 14 ημερών, όπως τον συμβούλεψαν να κάνει οι ειδικοί. Γι' αυτό το λόγο, θα ταξιδέψει στο Kitzbuhel της Αυστρίας και θα αγωνιστεί κανονικά στο Thiem's 7 αυτή την εβδομάδα.

"Ήθελα να μοιραστώ μερικά σημαντικά νέα. Μετά από 14 ημέρες στην καραντίνα και 3 τεστ (όλα αρνητικά), μου επιτράπηκε από τον γιατρό μου να πάω στο Kitzbuhel της Αυστρίας και να αγωνιστώ στο Thiem's 7 αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Καταλαβαίνω πως είναι μια δύσκολη εποχή και πως η ευθύνη που έχουμε είναι μεγάλη. Οι διοργανωτές με επιβεβαίωσαν πως το τουρνουά θα γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, θα τηρεί όλα τα μέτρα, τους κανονισμούς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα κάνω και γω αυτό που πρέπει, ώστε να μείνω ασφαλής. Και το πιο σημαντικό για μένα, που είναι να μη θέσω σε κίνδυνο τους ανθρώπους γύρω μου."

To Thiem's 7 θα ξεκινήσει αυτή την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Ο Rublev βρίσκεται στον 1ο όμιλο, μαζί με τους Thiem, Jan-Lennard Struff και Casper Ruud. Όπως μοιράστηκε και με μια δημοσίευση η διοργάνωση, όλοι οι παίκτες που φτάνουν στο τουρνουά θα κάνουν το τεστ πριν αγωνιστούν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots