ATP
Dimitrov: "Πέρασα δύσκολα με τον ιό" (vid)

 
Dimitrov: "Πέρασα δύσκολα με τον ιό" (vid)
Dimitrov: "Πέρασα δύσκολα με τον ιό" (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 7:04

Ο Grigor Dimitrov μίλησε για τα συμπτώματα που είχε όσο περνούσε τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

"Προφανώς δεν είμαι ακόμα έτοιμος για το κορυφαίο επίπεδο. Η κίνησή μου βελτιώνεται και όλα τα υπόλοιπα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν είναι εύκολο να αναρρώσω. Ο ιός με χτύπησε άσχημα, έμεινα σπίτι για έναν μήνα περίπου. Είχα δυσκολία με την ανάσα μου, ένιωθα κουρασμένος όλη την ώρα, δεν είχα γεύση, δεν είχα οσμή, είχα όλα τα συμπτώματα. Δεν είναι καθόλου αστείο", είπε ο Dimitrov, μετά την ήττα του από τον Feliciano Lopez στον "ξαφνικό θάνατο" (3-2), για το Ultimate Tennis Showdown 2.

Ο Dimitrov έχασε και τους δυο αγώνες που έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά της Mouratoglou Tennis Academy, στην επιστροφή του στη δράση μετά από το Adria Tour, όπου άρχισε να έχει συμπτώματα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για το σπίτι του στο Μονακό, να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό που βγήκε θετικό και να μείνει εκεί τις επόμενες εβδομάδες, προσπαθώντας να αναρρώσει. Στον πρώτο του αγώνα στο UTS2 είχε ηττηθεί από τον Richard Gasquet με 4-0!

"Όταν είσαι μόνος σου 24 ώρες το 24ωρο για 20 μέρες, πολλά πράγματα περνούν από το κεφάλι σου. Όσο δυνατός και να είσαι πνευματικά, είναι αναπόφευκτο να κάνεις και κακές σκέψεις. Έπρεπε να το περάσω και αυτό, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν πρέπει να υποτιμάμε το πνευματικό μέρος, αυτό το πρόβλημα είναι πραγματικό", πρόσθεσε ο 29χρονος Βούλγαρος.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots