ATP
Η εξωπραγματική άμυνα του Rafa! (vid)

 
 Η εξωπραγματική άμυνα του Rafa! (vid)
Η εξωπραγματική άμυνα του Rafa! (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 6:20

Ένας αξέχαστος πόντος από το μακρινό 2005 και το Masters της Ρώμης, όταν ο Rafael Nadal έβγαλε μερικές πραγματικά απίστευτες άμυνες και κέρδισε έναν από τους εντυπωσιακότερους πόντους ολόκληρης της καριέρας του!

Στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia το 2005, ο Nadal αντιμετώπισε τον Radek Stepanek. Παρόλο που έχασε το 1ο σετ με 5-7, απώλεσε μόλις δυο games στα επόμενα δυο σετ (5-7, 6-1, 6-1) και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία και ακόμα μια μέρα στη δουλειά για τον Ισπανό, αναμφίβολα τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στο χώμα.

Αυτό όμως που κανείς φίλος του τένις που παρακολούθησε εκείνον τον αγώνα δεν θα ξεχάσει, είναι ένας συγκεκριμένος πόντος που πέτυχε ο "Matador" στο 2ο σετ, όταν άρχιζε να ανεβάζει ταχύτητα και να δείχνει πως είναι το "αφεντικό" της αναμέτρησης.

Ο Stepanek όχι μόνο έκανε τα πάντα σωστά, αλλά όταν το φιλέ του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τον μπέρδεψε, έδειξε καταπληκτικά αντανακλαστικά και έκανε μια εξαιρετική επιλογή, αναγκάζοντας τον Nadal να βγάλει έχοντας πλάτη τον αντίπαλό του μια εξωπραγματική άμυνα και να κερδίσει έναν από τους εντυπωσιακότερους πόντους ολόκληρης της καριέρας του!

Δείτε όλα τα highlights της αναμέτρησης:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots