ATP
Dimitrov: "Υπάρχουν μέρες που δεν είμαι καθόλου καλά"

 
Dimitrov: "Υπάρχουν μέρες που δεν είμαι καθόλου καλά"
Dimitrov: "Υπάρχουν μέρες που δεν είμαι καθόλου καλά"
tennisnews team Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 - 18:57

Ο Grigor Dimitrov εξήγει τη σοβαρότητα της κατάστασης για μια ακόμα φορά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως για τον ίδιο, που έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετές ημέρες τον κορωνοϊό, ακόμα υπάρχουν κάποιες μέρες που δε νιώθει καθόλου καλά. 

Πηγαίνοντάς τα σίγουρα καλύτερα από το 1ο Σαββατοκύριακο του UTS2, στο οποίο είχε ηττηθεί και στις δυο αναμετρήσεις του από τους Richard Gasquet και Feliciano Lopez, o Dimitrov κέρδισε σήμερα τον Nicolas Mahut, με 3-1 (14-11, 13-15, 15-14, 12-10). Το παιχνίδι ήταν κλειστό, ο Βούλγαρος παρά τη νίκη σίγουρα απείχε πολύ από τον καλό του εαυτό και μετά το παιχνίδι μίλησε για μια ακόμα φορά για την επικινδυνότητα της πανδημίας και για το ότι πρέπει όλοι να σεβαστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

"Η υγεία μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Έχω καλές και κακές στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Κάποιες μέρες δε νιώθω καθόλου καλά και κάποιες άλλες έχω ενέργεια αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα", είπε ο "Grisha", ο οποίος πήρε το αρνητικό τεστ από τον Covid-19 στις 13 Ιουλίου, σχεδόν πριν από 3 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, ακόμα μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει κάποιες από τις συνέπειες της ασθένειας.

"Ό,τι και αν συμβεί τους επόμενους μήνες πρέπει να το σεβαστούμε, είναι ευαίσθητο ζήτημα. Είναι θαυμάσιο αυτό που συμβαίνει εδώ, που ανταγωνιζόμαστε, που παίζουμε ο ένας με τον άλλον, αλλά ας μην ξεχνάμε πως αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ζωής μας. Δεν θα παίζουμε τένις για πάντα. Είμαι πολύ επιφυλακτικός σε ζητήματα υγείας και ειδικά όντας κάποιος που το έχει περάσει όλο αυτό, πρέπει να δείξουμε σεβασμό."

Φωτογραφία: Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots