ATP
Κρούσμα και στο Challenger της Πράγας

 
Κρούσμα και στο Challenger της Πράγας
Κρούσμα και στο Challenger της Πράγας
tennisnews team Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 - 14:33

Όπως ανακοίνωσε η ATP, ένας από τους παίκτες που έκαναν το PCR τεστ στο Challenger της Πράγας, ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

"Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που έγιναν πριν από το τουρνουά, στο ATP Challenger τουρνουά της Πράγας, ένας παίκτης ήταν θετικός στον COVID-19. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΑΤΡ και της τσεχικής κυβέρνησης, ο παίκτης μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του, μιας και είναι ντόπιος κάτοικος. Επιπλέον, ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης και ενημέρωσης όσων ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη. Ο παίκτης δεν θα έμπαινε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, ούτε στα προκριματικά του τουρνουά", έγραφε η επίσημη ανακοίνωση της ΑΤΡ.

Αυτή την εβδομάδα θα επανεκκινήσει το Challenger Tour μετά από σχεδόν 6 μήνες, με το τουρνουά της Πράγας στην Τσεχία και του Todi της Ιταλίας. Στην Πράγα θα αγωνιστεί και ο Stan Wawrinka, που επέλεξε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από τα δυο χωμάτινα Challenger της τσεχικής πρωτεύουσας.

Η ΑΤΡ έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα των Challenger για τις 7 επόμενες εβδομάδες, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν 14 τουρνουά (2 κάθε εβδομάδα) στην Ευρώπη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots