ATP
Στα προημιτελικά Thiem και Medvedev (vid)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem Tennis TV
tennisnews team Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 20:55

O Dominic Thiem πήρε μια πολύ γρήγορη πρόκριση επί του Cristian Garin για να μπει στα προημιτελικά του Erste Bank Open της Βιέννης, όπου θα βρίσκεται και ο Daniil Medvedev, που επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Vasek Pospisil.

O Thiem χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Garin, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-2.

Ο 27χρονος Αυστριακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν κινδύνεψε καθόλου από τον Χιλιανό. Τελείωσε τον αγώνα με 8 άσους, ενώ κέρδισε τους 25 από τους 30 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 16 στα δεύτερα. Δεν απειλήθηκε με break point, ενώ "έσπασε" το σερβίς του Garin 3 φορές, μια στο 1ο σετ και δυο στο 2ο.

Στα προημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης, ο Thiem θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, που έμεινε μόνο λίγα λεπτά στο court, καθώς ο Jannik Sinner μετά από 3 games και χωρίς να πάρει κάποιο ιατρικό τάιμ άουτ, εγκατέλειψε το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Στα προημιτελικά μπήκε και ο Daniil Medvedev, που επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Vasek Pospisil με 4-6, 6-3, 6-2. Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Kevin Anderson, που κέρδισε χθες τον Pablo Carreno Busta με 7-5, 6-1.

Τέλος, ο Daniel Evans απέκλεισε τον Jurij Rodionov με 7-5, 6-3 και θα περιμένει τον τελευταίο σημερινό αγώνα, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Grigor Dimitrov, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots