ATP
Πρώτος φιναλίστ στη Βιέννη ο Rublev

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev Tennis TV
tennisnews team Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 16:53

Με τον Kevin Anderson να εγκαταλείπει μετά από 5 games στο 2ο σετ και τον Andrey Rublev να κυριαρχεί έως τότε στο court, o Ρώσος πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Βιέννης, όπου θα διεκδικήσει αύριο τον 5ο του φετινό τίτλο!

Βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε ημιτελικούς στη φετινή σεζόν σε 5-0 νίκες και επιδιώκοντας να κάνει το ίδιο και σε τελικούς, ο Andrey Rublev θα διεκδικήσει αύριο τον 5ο τίτλο του στο 2020, κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει. Αυτή τη στιγμή Rublev και Novak Djokovic έχουν τους περισσότερους κερδισμένους τίτλους στη χρονιά, από 4.

Ο πρώτος ημιτελικός του Erste Bank Open ολοκληρώθηκε απότομα και μετά από 65 μόλις λεπτά, καθώς ο Anderson εγκατέλειψε το παιχνίδι, την ώρα που ο Rublev είχε τον απόλυτο έλεγχο και το προβάδισμα με 6-4, 4-1.

O 34χρονος Νοτιαφρικανός, ο οποίος προκρίθηκε για 1η φορά σε ΑΤΡ ημιτελικό από την 1η εβδομάδα του 2019, δηλαδή μετά από σχεδόν 2 χρόνια, αντιμετώπιζε πόνο ψηλά στο δεξί του πόδι και λίγα λεπτά πριν εγκαταλείψει είχε καλέσει τον φυσιοθεραπευτή.

Στον αυριανό τελικό της Βιέννης, ο Rublev θα αντιμετωπίσει είτε τον Daniel Evans, είτε τον Lorenzo Sonego, που θυμίζουμε πως έκανε την τεράστια έκπληξη και άφησε εκτός τον Novak Djokovic χθες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots