ATP
Προετοιμασία του Federer με ανερχόμενο Ελβετό τενίστα (pics)

 
Dominic Stricker & Roger Federer
Dominic Stricker & Roger Federer Φωτογραφία: Instagram (@domistricker)
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 21:06

O Roger Federer συνεχίζει την προετοιμασία του για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Ντουμπάι, όπου τις τελευταίες εβδομάδες είχε μαζί του τον 18χρονο Dominic Stricker.  

Ο Federer συνηθίζει να επιλέγει νέους, ανερχόμενους παίκτες, για παρτενέρ του στις προπονήσεις και αυτή τη φορά διάλεξε τον 18χρονο Dominic Stricker από την Ελβετία, που το 2020 κατέκτησε το Roland Garros στα juniors, στα μονά και στα διπλά!

Ο νεαρός Ελβετός τενίστας, που είναι αριστερόχειρας, προπονήθηκε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες με τον Federer και την ομάδα του, ευχαριστώντας τον και δημόσια μέσα από το Instagram: "Ήταν τρεις εκπληκτικές εβδομάδες. Απόλαυσα κάθε λεπτό στο Ντουμπάι. Τι τέλειο ξεκίνημα για μια νέα σεζόν. Τώρα ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μερικά τουρνουά. Σ' ευχαριστώ Roger και την ομάδα σου, Severin Luthi και Ivan Ljubicic, γι' αυτές τις θαυμάσιες προπονήσεις."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Dominic Stricker (@domistricker)

Ο Federer είναι όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του και στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη δράση, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, αφού θυμίζουμε πως το τελευταίο του τουρνουά ήταν το Australian Open, τον Ιανουάριο του 2020.

Φέτος θα απουσιάσει από το Grand Slam της Αυστραλίας, για πρώτη φορά μετά από 21 συναπτά έτη, και το καλύτερο σενάριο θα είναι να επιστρέψει τον Μάρτιο, σε κάποια από τα αγαπημένα του 500άρια που θα γίνουν εκείνον τον μήνα, στο Ρότερνταμ ή στο Ντουμπάι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots