ATP
Έμεινε εκτός ο Nadal στην πρεμιέρα του ATP Cup

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Peter Staples / ATP Tour
tennisnews team Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 - 9:38

O Rafael Nadal απέσυρε τη συμμετοχή του από τον αγώνα της Ισπανίας με την Αυστραλία στην πρεμιέρα του ATP Cup, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση του. Άγνωστο παραμένει αν θα αγωνιστεί ενάντια στην Ελλάδα και στον Στέφανο Τσιτσιπά την Πέμπτη.

"Αποφάσισα να μην παίξω σήμερα για την Ισπανία, στον πρώτο αγώνα της στο ATP Cup εδώ στη Μελβούρνη, εξαιτίας πόνου στη μέση", εξήγησε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, με μια δημοσίευση στο Twitter.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με την πρεμιέρα του Nadal για το 2021 να μεταφέρεται στην Πέμπτη και στον αγώνα της Ισπανίας με την Ελλάδα (08:30GR, NovaSports1HD). Αν όλα πάνε καλά για τον Ισπανό, θα αντιμετωπίσει περίπου στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης ώρα Ελλάδας, τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όσο για τον σημερινό αγώνα, τον Nadal θα αντικαταστήσει ο Roberto Bautista Agut, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur στο δεύτερο μονό του tie. Στο πρώτο μονό, ο Pablo Carreno Busta (που αντικατέστησε στο Νο.2 της Ισπανίας τον Bautista Agut), έδωσε προβάδισμα στους Ίβηρες, κερδίζοντας τον John Millman με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots