ATP
O Paire επέλεξε Αργεντινή και όχι Γαλλία, για "τον Ήλιο, τα μπάνια και την μπύρα"!

 
Benoit Paire
Benoit Paire Φωτογραφία: Cordoba Open
tn team Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 19:54

Μετά τη μεγάλη απογοήτευσή του στην Αυστραλία, ο Benoit Paire επέλεξε να συνεχίσει το τένις στα χωμάτινα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής και όχι στην πατρίδα του, ήταν ωστόσο ειλικρινέστατος όταν ρωτήθηκε το γιατί.

"Προτιμώ να βρίσκομαι εδώ. Μου αρέσουν τα εξωτερικά γήπεδα, μου αρέσει το χώμα, ο Ήλιος, τα μπάνια στην πισίνα και η Quilmes (μπύρα από την Αργεντινή). Μου αρέσει ο λαός της Αργεντινής και τα πάρτι που κάνουν εδώ" είπε χαρακτηριστικά ο Paire, όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το τουρνουά της Κόρδοβας στην Αργεντινή και όχι το Open Sud de France στο Μονπελιέ.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα για τον 31χρονο Γάλλο, που είχε πολύ άσχημες εμπειρίες από το ταξίδι του στην Αυστραλία τον προηγούμενο μήνα, είναι το γεγονός πως παίζει μπροστά από θεατές, στο λατινοαμερικάνικο τουρνουά.

"Το Open Sud de France είναι μια ώρα μακριά από το σπίτι μου, όμως προτίμησα να έρθω στη Νότια Αμερική, γιατί στη Γαλλία τα γήπεδα είναι άδεια. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε κοινό, να ακούω φωνές και χειροκροτήματα μετά από κάθε κερδισμένο πόντο. Όσο είμαι στο τουρνουά θα πρέπει να μένω στο ξενοδοχείο μου, αλλά όταν τελειώσει θα βγω έξω και θα γυρίσω την πόλη. Μου αρέσει να ανακαλύπτω μπαρ και τι μπορώ να πιω σε κάθε μέρος."

Ο Paire, ο οποίος μίλησε στη L'Equipe, ξεκίνησε πολύ καλά στο τουρνουά της Αργεντινής, κερδίζοντας στον πρώτο του αγώνα τον Nicolas Jarry με 6-2, 6-4. Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Cordoba Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Federico Coria.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Benoit Paire (@benpaire)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots