ATP
"O Djokovic είναι πάνω απ' όλους"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic @AELTC/David Grey
tn team Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 13:01

Ο Pablo Carreno Busta είπε πως ο Novak Djokovic δείχνει ανίκητος αυτή την περίοδο και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον βγάλει κάποιος εκτός τροχιάς χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο.

"O Djokovic είναι πάνω απ' όλους. Δείχνει ανίκητος. Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αν υπάρχει ένα φαβορί στο Τόκιο, τότε είναι αυτός. Παράλληλα είναι και ο παίκτης που θέλουν όλοι να κερδίσουν, οπότε θα έχει πίεση. Δεν είμαι όμως εστιασμένος σε εκείνον, πρέπει να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου", είπε ο Carreno Busta, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο Αμβούργο.

Ο 30χρονος Ισπανός κατέκτησε στο Hamburg European Open τον πρώτο του τίτλο σε 500άρι στην καριέρα του και σημαντικότερο έως τώρα, κερδίζοντας έναν άλλον Σέρβο στον τελικό, τον Filip Krajinovic.

Θα είναι ο κορυφαίος της ισπανικής αποστολής στο Τόκιο στο ανδρικό ταμπλό του τένις, καθώς οι Rafael Nadal και Roberto Bautista Agut απέσυραν τη συμμετοχή τους, όπως και πολλοί άλλοι.

Ο Djokovic, ο οποίος έχει πετύχει όλους τους μεγάλους στόχους του αυτή τη χρονιά, κατακτώντας 3 συνεχόμενα Grand Slams σε Μελβούρνη, Παρίσι και Λονδίνο και παραμένοντας χωρίς να απειληθεί όλη τη χρονιά στο Νο.1 του κόσμου, θα προσπαθήσει έως το τέλος του καλοκαιριού να γίνει ο μοναδικός τενίστας στη συνολική ιστορία του αθλήματος που θα κάνει το "Golden Slam", θα κερδίσει δηλαδή στην ίδια χρονιά όλα τα Slams και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots