ATP
Αποσύρθηκε ο Nadal απ' το Τορόντο

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Power/Tennis Canada
tn team Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 - 2:16

Ο Rafael Nadal δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο πόδι του από την Ουάσινγκτον και αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Τορόντο αυτή την εβδομάδα.

"Αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα τους δυο τελευταίους μήνες, όπως γνωρίζετε. Φυσικά δεν είναι ευχάριστη κατάσταση μετά απ' όλες τις επιτυχίες που είχα στον Καναδά. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι αυτό που είναι. Πρέπει να επιστρέψω και να βρω έναν τρόπο να γίνω καλύτερος. Στο τέλος της ημέρας, το πιο σημαντικό για μένα είναι να απολαμβάνω το τένις όταν αγωνίζομαι. Σήμερα δεν μπορώ να το απολαύσω, γιατί νιώθω πόνο. Δεν πιστεύω πως έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω κάτι καλό σ' αυτή την κατάσταση", εξήγησε ο Nadal.

Ο τραυματισμός στο πόδι ήταν ο λόγος που ο Ισπανός απέσυρε τη συμμετοχή του από το Wimbledon και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι.

Μια εβδομάδα πριν, επέστρεψε στη δράση μετά από το Roland Garros, όμως αντιμετώπισε έντονα προβλήματα με το πόδι του, και στις δυο αναμετρήσεις που έπαιξε στην Ουάσινγκτον.

"Στ' αλήθεια ήθελα να παίξω εδώ, αλλά έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση. Τις επόμενες δυο μέρες περιμένω να γνωρίζω περισσότερα σχετικά με την κατάστασή μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots