ATP
Επέστρεψε στην Ισπανία ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Tyler Anderson/Tennis Canada
tn team Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 - 11:49

Αφού αποσύρθηκε από το Τορόντο και το Σινσινάτι, ο Rafael Nadal επέστρεψε στην Ισπανία και θα κάνει εξετάσεις με τον γιατρό του, Angel Ruiz-Cotorro, πριν αποφασίσει τι θα κάνει ενόψει US Open.

Ο Nadal ανακοίνωσε μέσα σε λιγότερες από 20 ώρες πως δεν θα αγωνιστεί στα δυο αμερικάνικα Masters πριν από το US Open, το National Bank Open στο Τορόντο και το Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Όπως δημοσίευσε η ισπανική Marca το βράδυ της Τετάρτης, ο Nadal θα βρίσκεται στην Ισπανία τις επόμενες ημέρες, ώστε να αφεθεί στα χέρια του πολύ έμπειρου γιατρού του, με τον οποίο συνεργάζεται στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, Dr. Angel Ruiz-Cotorro.

Θα είναι κρίσιμες μέρες για τον Ισπανό, που τους τελευταίους δυο μήνες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του πόδι. Σίγουρα η απόφαση να μην αγωνιστεί ούτε στο Σινσινάτι 2,5 εβδομάδες πριν από το US Open ήταν αρκετά αποθαρρυντική για τους φίλους του.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και αν τελικά θα συμμετέχει στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, όπου ακόμα και αν το κάνει θα είναι χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, αφού από σκληρές επιφάνειες είχε μόνο αυτούς τους δυο αγώνες στην Ουάσινγκτον που ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots