ATP
Χωρίς πρόβλημα στον τελικό ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Power/Tennis Canada
tn team Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 10:02

Ο Daniil Medvedev είχε τις απαντήσεις απέναντι στα σερβίς του John Isner και τον κέρδισε 6-2, 6-2 μέσα σε 55 λεπτά, για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του National Bank Open στο Τορόντο.

Λιγότερο από ώρα χρειάστηκε ο Daniil Medvedev για να πάρει τη νίκη επί του John Isner με 6-2, 6-2 και να προκριθεί στον 5ο του τελικό σε Masters 1000 διοργάνωση, πρώτο για το 2021.

Ο 25χρονος Ρώσος απειλήθηκε μόνο μια φορά με break point και το έσβησε, ενώ κέρδισε τους 27 από τους 30 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 7 από τους 11 στα δεύτερα! Την ίδια στιγμή, κατάφερε να κερδίσει το 40% των πόντων στα πρώτα σερβίς του Isner και τους 10 από τους 12 πόντους στα δεύτερα σερβίς, για να αξιοποιήσει τα 4 από τα 7 break points και να κυριαρχήσει κατά κράτος του Αμερικανού, βγάζοντάς τον εντελώς εκτός παιχνιδιού.

"Έπαιξα εκπληκτικά σήμερα, σχεδόν δεν έκανα λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου αυτή τη στγιμή. Πάντα μ' αρέσει να έρχομαι στα τουρνουά της US Open Series και νιώθω πως παίζω όλο και καλύτερα αγωα με τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τουρνουά μου στο Τορόντο", είπε ο Medvedev.

Μόλις για 4η φορά προκρίθηκε σε τελικό για φέτος ο Medvedev, ο οποίος μετά τον τελικό στο Australian Open, όπου έχασε με 3-0 σετ από τον Novak Djokovic, είχε μόλις άλλους δυο τελικούς, αμφότερους κερδισμένους, στα 250άρια της Μασσαλίας και της Μαγιόρκας.

Τώρα θα επιστρέψει σε έναν μεγάλο τελικό για 1η φορά από τον Φεβρουάριο και θα διεκδικήσει τον 4ο Masters τίτλο του, μετά από το Σινσινάτι το 2019, τη Σαγκάη το 2019 και το Παρίσι το 2020.

Αντίπαλός του θα είναι ένας άλλος πολύ μεγάλος server, o Reilly Opelka, ο οποίος πέτυχε τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του το βράδυ του Σαββάτου, απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots