ATP
Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Western & Southern Open
tn team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 20:57

O Daniil Medvedev επιβλήθηκε και του Grigor Dimitrov με 2-0 σετ, έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Cincinnati Masters.

Ο Medvedev έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον δεύτερο διαδοχικό Masters τίτλο του, καθώς επιβλήθηκε του Dimitrov με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

O 25χρονος Ρώσος αντιμετώπισε break points και στα δυο πρώτα service games του, κράτησε όμως το σερβίς του και έκανε το πρώτο break στην αναμέτρηση στο 4ο game, για να προηγηθεί με 3-1. Ο Dimitrov απάντησε και μείωσε προσωρινά σε 3-2, αλλά με ένα νέο break o Medvedev "ξέφυγε" στο 5-2 και τελικά έκλεισε το σετ στο 9ο game.

Στο 2ο σετ ο Medvedev δεν απειλήθηκε με break point και ασκούσε συνεχώς πίεση στο σερβίς του Dimitrov. Τελικά, μετά από 4 χαμένα break points κατάφερε να κάνει δυο απανωτά break στο 7ο (4-3) και στο 9ο game (6-3), για να "σφραγίσει" τη νίκη σε 1 ώρα και 29 λεπτά.

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τον Medvedev, που προέρχεται από την κατάκτηση του καναδικού Masters στο Τορόντο και διεκδικεί τον 2ο διαδοχικό τίτλο του σε 1000άρι.

Στα προημιτελικά ο κορυφαίος του ταμπλό θα αντιμετωπίσει είτε τον Hubert Hurkacz, είτε τον Pablo Carreno Busta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots