ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov © Michael Cummo/BNP Paribas Open
tennisnews team Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 12:10

Οι δυο ημιτελικοί του μονού ανδρών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Indian Wells. Δείτε το αναλυτικά.

Με ημιτελικούς-έκπληξη, αφού κανείς από τους κορυφαίους seeders και για την ακρίβεια κανείς από το Top 25 της παγκόσμιας κατάταξης δεν μπόρεσε να προκριθεί στα ημιτελικά, θα διεξαχθεί η σημερινή μέρα στην έρημο του Indian Wells.

Στις 23:30 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει το πρώτο παιχνίδι, μεταξύ του Grigor Dimitrov και του Cameron Norrie. Αμφότεροι οι δυο παίκτες παίζουν εκπληκτικό τένις την τελευταία εβδομάδα, φτάνοντας σε μεγάλες νίκες. Ο Dimitrov απέκλεισε τους Daniil Medvedev, Hubert Hurkacz και Reilly Opelka, ενώ o Norrie έβγαλε εκτός τον Roberto Bautista Agut στον 3ο γύρο και συνέτριψε με 6-0, 6-2 τον Diego Schwartzman στα προημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ο Dimitrov με τον Norrie, πριν λίγους μήνες στο Masters του Μαϊάμι, με νικητή τον Βρετανό έπειτα από δυο κλειστά σετ, με 7-5, 7-5.

Στη συνέχεια, γύρω στις 01:30 ώρα Ελλάδας, θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ του Taylor Fritz και του Nikoloz Basilashvili. Οι δυο τους πέτυχαν δυο από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του τουρνουά χθες στα προημιτελικά, με τον Fritz να βγάζει εκτός τον Alexander Zverev σβήνοντας 2 match points και τον Basilashvili να αποκλείει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Άλλες 3 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, τις δυο απ' αυτές φέτος. Ο Fritz, που είναι και ο μοναδικός Αμερικανός που συνεχίζει στο τουρνουά, κέρδισε τις 2 από αυτές, ενώ στις φετινές συναντήσεις τους έχουν από μια νίκη, με τον Basilashvili να κερδίζει στα ημιτελικά της Ντόχας με 2-0 σετ και τον Fritz να παίρνει τη ρεβάνς λίγες εβδομάδες αργότερα, στον 1ο γύρο του Ντουμπάι, στο tie-break του 3ου σετ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/10):

Stadium 1:
23:30 Grigor Dimitrov [23] v. Cameron Norrie [21] COSMOTE SPORT 6HD
01:30 Taylor Fritz [31] v. Nikoloz Basilashvili [29] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots