ATP
Με το δεξί και ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - 0:58

Μετά τον Alexander Zverev, την είσοδό του στους "16" του παρισινού Masters εξασφάλισε και ο Daniil Medvedev, που επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Ilya Ivashka.

O Medvedev άνοιξε με νίκη την προσπάθειά του στο Rolex Paris Masters, επικρατώντας του Ilya Ivashka στην πρεμιέρα του, με 7-5, 6-4.

Ο Medvedev, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Year-end No.1 από τον Novak Djokovic αλλά θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παρίσι, λίγο έλειψε να "αυτοκτονήσει" στο 1ο σετ, αφού είχε προηγηθεί με 5-1 και έχασε 3 set points για να κάνει το 6-1.

Ο Lajovic όχι απλά κράτησε το σερβίς του για το 5-2, αλλά έκανε δυο διαδοχικά break τα επόμενα λεπτά και ισοφάρισε σε 5-5! Ο Medvedev είχε απάντηση, κάνοντας νέο break για το 6-5 και σερβίροντας επιτυχημένα στην 3η του απόπειρα για την κατάκτηση του σετ, κάνοντας το 7-5.

Και στο 2ο σετ ο Ρώσος πήρε γρήγορο break για το 3-1 και αυτή τη φορά τα πράγματα δεν έγιναν περίπλοκα, αφού κρατούσε εύκολα το σερβίς του έως το τέλος του σετ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-4.

Στον 3ο γύρο του Paris Masters, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Sebastian Korda, που κέρδισε νωρίτερα τον Marin Cilic με 6-2, 6-4, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί 6 νικών του Κροάτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots