ATP
Παρίσι: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Nicolas Gouhier / FFT
tennisnews team Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 - 8:19

Με την ημιτελική φάση του Rolex Paris Masters θα συνεχιστεί σήμερα η δράση στo Bercy, με τους Novak Djokovic, Hubert Hurkacz, Daniil Medvedev και Alexander Zverev να διεκδικούν τα δυο εισιτήρια για τον τελικό.

Στις 15:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει ο πρώτος ημιτελικός του παρισινού Masters, με τον Djokovic να αντιμετωπίζει τον Hurkacz. Ο Nole, 5 φορές πρωταθλητής στο Bercy, μπορεί να εξασφαλίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο το 7ο Year-end No.1 της καριέρας του, είτε αν κατακτήσει το τρόπαιο για 6η φορά, είτε αν δεν προκριθεί στον τελικό ο Medvedev.

Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Hurkacz για 3η φορά στην καριέρα του. Τον είχε κερδίσει και στις δυο πρώτες συναντήσεις τους, το 2019, στο Roland Garros (6-4, 6-2, 6-2) και στο Wimbledon (7-5, 6-7, 6-1, 6-4).

Στον άλλον ημιτελικό, ο υπερασπιστής του τίτλου, Daniil Medvedev, θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 ώρα Ελλάδας.

Οι Zverev και Medvedev, που μαζί με τον Djokovic είναι αναμφίβολα οι τρεις κορυφαίοι τους τελευταίους μήνες, μοιράζονται και ένα πολύ ενδιαφέρον rivalry, με τον Γερμανό να προηγείται με 5-4 στις νίκες, αλλά τον Ρώσο να έχει κερδίσει τα 3 τελευταία παιχνίδια τους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Court Central:
15:00 Novak Djokovic [1] v. Hubert Hurkacz [7] COSMOTE SPORT 6HD
17:30 Alexander Zverev [4] v. Daniil Medvedev [2] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots