ATP
Στο Άμπου Ντάμπι και ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Nicolas Gouhier/FFT
tn team Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 - 10:13

O Rafael Nadal, 5 φορές πρωταθλητής στο Mubadala World Tennis Championships, θα παίξει και το 2021 στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Ο Nadal επιβεβαίωσε την παρουσία του στο 13ο Mubadala World Tennis Championships, που θα γίνει αυτό το Δεκέμβριο, από τις 16 έως τις 18, στο Άμπου Ντάμπι.

Ο 35χρονος Ισπανός, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων και 5 φορές πρωταθλητής στο Άμπου Ντάμπι, θα συμμετέχει για 11η φορά στην καριέρα του στο γνωστό τουρνουά επίδειξης της αραβικής χερσονήσου.

"Το Άμπου Ντάμπι είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα, έχω πάει πολλές φορές και έχω ξεκινήσει πολλές φορές τη σεζόν μου από εκεί. Από την πρώτη μου κιόλας επίσκεψη, είχα εκπληκτική ανταπόκριση από τους fans και είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι ξεχωριστή", είπε ο Rafa.

Ο Nadal, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι ο 4ος παίκτης που ανακοινώθηκε για το τουρνουά των ανδρών μέχρι στιγμής, μετά από τους Caspeer Ruud (No.8), Dominic Thiem (No.12) και Denis Shapovalov (No.19). Έχουν ανακοινωθεί επίσης η Emma Raducanu και η Belinda Bencic, για τον αγώνα των γυναικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots