ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 6:28

Ανοίγει η "αυλαία" του ATP Finals σήμερα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης ημέρας.

Με τους πρώτους αγώνες του "κόκκινου" ομίλου θα αρχίσει σήμερα το ATP Finals, που για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια δεν θα φιλοξενηθεί στην O2 Arena του Λονδίνου, αλλά στο Pala Alpitour, στο Τορίνο της Ιταλίας.

Στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα γίνει ο πρώτος αγώνας στα μονά, μεταξύ του υπερασπιστή του τίτλου, Daniil Medvedev, και του Hubert Hurkacz. Θα είναι η 3η συνάντηση μεταξύ των δυο, με τον Hurkacz να ήταν ο νικητής στην πρώτη τους συνάντηση φέτος στο Wimbledon με 3-2 σετ και τον Medvedev να παίρνει τη ρεβάνς στη 2η αναμέτρηση που έδωσαν, στα προημιτελικά του Masters του Καναδά, σε έναν επίσης πολύ κλειστό αγώνα που κρίθηκε στο tie-break του 3ου σετ! Επομένως, είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο άλλος αγώνας του ομίλου, ανάμεσα στον Alexander Zverev και τον Matteo Berrettini. Ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον match-up, στο οποίο προηγείται ο Zverev με 3-1 στις νίκες, αλλά στη μοναδική φετινή τους αναμέτρηση, στον τελικό του Masters της Μαδρίτης, είχε χρειαστεί να δουλέψει πολύ σκληρά για να κερδίσει τον Ιταλό με 6-7 (8), 6-4, 6-3, που θα έχει και τη στήριξη του κόσμου απόψε.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Centre Court:
12:30 Mektic/Pavic [1] v. Krawietz/Tecau [8]
15:00 Daniil Medvedev [2] v. Hubert Hurkacz [7] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Granollers/Zeballos [4] v. Dodig/Polasek [6]
22:00 Alexander Zverev [3] v. Matteo Berrettini [6] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots