ATP
Νέο μέλος στο τιμ του Rafa

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 11:52

Ένας καλός του φίλος και συμπαίκτης του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, θα είναι στο τιμ του Rafael Nadal ως τεχνικός.

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην ομάδα του Rafael Nadal αυτή την preseason και αυτός θα είναι ο Marc Lopez. Ο 39χρονος Καταλανός, θα είναι ο τρίτος προπονητής του Rafa μετά τους Carlos Moya και Francis Roig, όπως δημοσιεύει η ισπανική Marca.

Οι τρεις τους βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στη Μαγιόρκα με τον Rafa και τον βοηθούν στην προετοιμασία του, ενώ θα ταξιδέψουν μαζί του και στο Άμπου Ντάμπι, όπου ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων θα δώσει τους πρώτους του αγώνες μετά από 4,5 μήνες, για το τουρνουά επίδειξης Mubadala World Tennis Championships.

Ο Marc Lopez είναι ένας πολύ καλός φίλος του Nadal και αφιέρωσε την καριέρα του στα διπλά. Σε πολλά τουρνουά έχει παίξει διπλά και με τον Rafa, με τον οποίο αναδείχθηκαν χρυσοί Ολυμπιονίκες το 2016 στο Ρίο.

Και πέρσι τέτοια εποχή, ο Marc είχε επιλεχθεί από τον Nadal για να περάσει το bubble στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας με την ομάδα του. Την ερχόμενη σεζόν, ξεκινώντας από τη Μελβούρνη, θα κάνει το ντεμπούτο του ως τεχνικός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots