ATP
Schwartzman: "O Federer είναι τέλειος, ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ!" (vid)

 
Schwartzman: "O Federer είναι τέλειος, ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ!" (vid)
tn team Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 17:12

Μερικά πολύ όμορφα λόγια για τον Roger Federer μοιράστηκε ο Diego Schwartzman, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Ο Roger είναι ένας κύριος. Είναι τέλειος στο court, αλλά εκτός γηπέδου είναι ακόμα πιο τέλειος", είπε ο Schwartzman, στο ESPN της Λατινικής Αμερικής.

"Στα αποδυτήρια κάνει αστεία με όλους και είναι κοντά σε όλους, είναι εντυπωσιακό αυτό. Αλλά όταν είναι στο γήπεδο, σε κάνει να νιώθεις πως δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να κάνεις απέναντί του", πρόσθεσε ο 29χρονος Αργεντινός τενίστας.

Ο Schwartzman, ο οποίος έχει εκφράσει και παλιότερα τον μεγάλο του θαυμασμό για τον Ελβετό μαέστρο και έχει σταθεί στο πως ήταν το είδωλό του μεγαλώνοντας, εκθείασε για μια ακόμα φορά τον Roger, λέγοντας πως αν γίνεται, θέλει να συνεχίσει να παίζει τένις για πάντα!

"Κάποιες φορές που ένιωθα να είμαι καλά και εκείνος έμοιαζε να βαριέται, φαίνοταν σαν να μπορούσε να με κερδίσει όποτε ήθελε! Είναι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη ποικιλία στο τενιστικό του ρεπερτόριο σε όλη την ιστορία. Ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ. Το εννοώ. Ας παίζει με κοστούμι αν χρειαστεί!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots