ATP
Και ο Rublev κορωνοϊό - χάνει το ATP Cup

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 0:57

O Andrey Rublev δεν γλίτωσε από τον κορωνοϊό στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι και ανακοίνωσε και αυτός πως είναι θετικός. Ο Ρώσος είπε πως θα προσπαθήσει να παίξει στο Australian Open, απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να προλάβει το ATP Cup.

"Γεια σε όλους, θέλω να μοιραστώ κάποια νέα με εσάς. Είμαι στη Βαρκελώνη αυτή τη στιγμή και δυστυχώς είμαι θετικός στον Covid-19. Έχω ήπια συμπτώματα. Είμαι σε καραντίνα και ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των γιατρών", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Rublev.

"Όπως γνωρίζετε, είμαι πλήρως εμβολιασμένος και προετοιμαζόμουν για τα τουρνουά, το ATP Cup και το Australian Open. Τώρα θα πρέπει να αναρρώσω και θα πάω στη Μελβούρνη όποτε είναι ασφαλές για όλους. Είμαι πολύ αναστατωμένος και ανησυχώ γι' αυτό που συμβαίνει. Σας παρακαλώ προσέξτε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας. Θα επιστρέψω στο court όσο το δυνατόν συντομότερα."

Όπως είναι φυσικό, ο Rublev απέκλεισε το ενδεχόμενο να προλάβει το ATP Cup και να ταξιδέψει στο Σίδνεϊ, αλλά στοχεύει ακόμα να ταξιδέψει στη Μελβούρνη, μόλις ξεπεράσει την ασθένεια και πάψει να είναι μεταδοτικός.

Θυμίζουμε πως ο Rublev είχε αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι πριν λίγες ημέρες. Στο τουρνουά αγωνίστηκαν 8 παίκτες και παίκτριες και στο Άμπου Ντάμπι πήγαν 9 αν συμπεριλάβουμε και την Emma Raducanu - που είχε βγει θετική στον Covid-19 πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Μέχρι στιγμής οι 6 από τους 9 κόλλησαν τον ιό: οι Raducanu, Rafael Nadal, Denis Shapovalov, Belinda Bencic, Ons Jabeur και Rublev, ενώ θετικός ήταν και ο προπονητής του Nadal, Carlos Moya.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots