ATP
Επέστρεψε στο court και αναχωρεί για Αυστραλία ο Rafa! (vids)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 11:30

Ο Rafael Nadal απ' ότι φαίνεται ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, αφού βγήκε ήδη στο court για προπόνηση χθες και σήμερα θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, με τα δεδομένα να δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά και την ερχόμενη εβδομάδα!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Rafael Nadal, ο οποίος μπορεί να κόλλησε Covid-19 στο Άμπου Ντάμπι, όπου πήγε για το τουρνουά επίδειξης Mubadala World Tennis Championship, ανάρρωσε όμως εγκαίρως και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μη γίνει καμία αλλαγή στο πρόγραμμά του.

Από χθες, ο Rafa έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και επιπλέον έγινε γνωστό στα ισπανικά media πως σήμερα αναχωρεί για Αυστραλία, που σημαίνει πως θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και εκεί μερικές προπονήσεις.

Αν λοιπόν πάνε όλα καλά, ο Nadal όχι απλά θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί για το Australian Open, αλλά μπορεί να λάβει μέρος και στο 250άρι της Μελβούρνης, το οποίο θα γίνει την πρώτη εβδομάδα της σεζόν (3-9 Ιανουαρίου).

Είναι ένα τουρνουά στο οποίο δεν θα παίξει κανείς άλλος παίκτης από το Top 20, με τον Nadal να είναι στο Νο.1 του ταμπλό, τον Reilly Opelka στο Νο.2 και τον Grigor Dimitrov στο Νο.3. Ωστόσο είναι ένα ιδανικό τουρνουά για μια ομαλή επιστροφή για τον Ισπανό μετά από 6 μήνες απουσίας από το tour, καθώς και για να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots