ATP
Έβαλε την Πολωνία στην 1η θέση o Hurkacz (vid)

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 - 8:45

Η Πολωνία με τον Hubert Hurkacz έκανε το 2 στα 2 σήμερα στο ATP Cup και πέρασε στην 1η θέση του 4ου ομίλου. Αήττητοι παρέμειναν και οι Ισπανοί.

Αν και έχασε το πρώτο του σετ στη διοργάνωση, ο μεγάλος αστέρας των Πολωνών, Hubert Hurkacz, κέρδισε τον Aleksandre Metreveli με 6-7 (5), 6-3, 6-1 και εξασφάλισε τη 2η νίκη για την ομάδα του στο ATP Cup.

Νωρίτερα, ο Kamil Majchrzak είχε κερδίσει τον Aleksandre Bakshi με 6-1, 6-1, ενώ οι Πολωνοί κέρδισαν και το διπλό, στο οποίο οι Szymon Walkow και Jan Zielinski επικράτησαν των Bakshi και Zura Tkemaladze με 6-7 (2), 6-1, 10-6.

Με 2 νίκες σε ισάριθμα tie, η Πολωνία πλέον προηγείται στον 4ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σήμερα την Αργεντινή και χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Διαφορετικά, η Αργεντινή και η Πολωνία θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη.

Στον 1ο όμιλο σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Ισπανία, που μπορεί να έχει πολλές απουσίες, δείχνει όμως ακόμα και έτσι ότι είναι μια από τις δυνατότερες ομάδες στο τουρνουά.

Οι Ίβηρες "καθάρισαν" με 3-0 τη Νορβηγία του Casper Ruud και χρειάζονται άλλη μια νίκη μεθαύριο με τη Σερβία, για να μπουν στα ημιτελικά.

Ο Pablo Carreno Busta επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Viktor Durasovic με 6-3, 6-3, ενώ αργότερα ο Roberto Bautista Agut πήρε τη μεγάλη νίκη εις βάρος του Casper Ruud, με 6-4, 7-6 (4).

Δεν έχασαν ούτε σετ οι Ισπανοί, που στο διπλό οι Alejandro Davidovich Fokina και Pedro Martinez επιβλήθηκαν των Lukas Hellum Lilleengen και Andreja Petrovic με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots