ATP
Στα ημιτελικά του ATP Cup η Πολωνία!

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 - 9:05

Η Πολωνία πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Αργεντινής και κατέλαβε την 1η θέση του 4ου ομίλου, για να γίνει η πρώτη ομάδα που μπαίνει στα ημιτελικά του φετινού ATP Cup.

Ήταν μια πολύ καλή μέρα για την Πολωνία η σημερινή στο ATP Cup, καθώς επιβλήθηκε της Αργεντινής με 3-0 και κατέκτησε την πρωτιά στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να πάρει και το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Καθοριστικός παράγοντας για τον θρίαμβο της πολωνικής ομάδας ήταν η επικράτηση του Kamil Majchrzak επί του Federico Delbonis στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, με 6-3, 7-6 (3). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Majchrzak έμεινε αήττητος και στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε στα μονά αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια ο Hubert Hurkacz έπαιξε σπουδαίο τένις και "κλείδωσε" την πολωνική πρόκριση, κερδίζοντας τον Diego Schwartzman με 6-1, 6-4.

Οι Πολωνοί πήραν και το διπλό, όπου οι Szymon Walkow και Jan Zielinski κέρδισαν τους Maximo Gonzalez και Andres Molteni με 7-6 (4), 7-6 (5).

Θυμίζουμε πως για την 3η θέση αυτού του ομίλου θα αναμετρηθούν η Ελλάδα με τη Γεωργία.

Η Πολωνία θα παίξει στα ημιτελικά με την 1η του 1ου ομίλου, μια θέση που θα διεκδικήσουν η Σερβία με την Ισπανία στη μεταξύ τους αναμέτρηση σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots