ATP
Πρωταθλητής στο Ντάλας ο Opelka (vid)

 
Reilly Opelka
Reilly Opelka © Dallas Open/Dan McEnrue
tn team Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 9:31

O Reilly Opelka κέρδισε τον Jenson Brooksby στον τελικό του Dallas Open και κατέκτησε τον 3ο τίτλο της καριέρας του και 1ο μετά από 2 χρόνια.

Ο Opelka κέρδισε τον Brooksby με 7-6 (5), 7-6 (3) και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο νεοσύστατο Dallas Open, που μεταφέρθηκε φέτος από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας.

Ο 24χρονος Αμερικανός τενίστας πέτυχε 16 άσους σήμερα και ήταν καλύτερος και στα δυο tie-break, για να τα κερδίσει χωρίς να απειληθεί. Στην πορεία του μέχρι τον τελικό δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point o Opelka, ο οποίος αντιμετώπισε σήμερα το πρώτο του break point στο τουρνουά και το έσβησε!

"Πιστεύω πως έπαιξα καλά υπό πίεση, ειδικά απέναντι σε έναν τόσο καλό παίκτη όπως ο Jenson. Σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άβολα στο court και με έβγαλε σίγουρα από την ζώνη άνεσής μου σήμερα. Έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις για να τα καταφέρω και αυτό έκανα", είπε ο Opelka.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στην καριέρα του Opelka, που βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-1 σε τελικούς. Είχε κερδίσει τον πρώτο τίτλο του στο New York Open το 2019, ενώ το 2020 κέρδισε ακόμα ένα 250άρι, το Delray Beach Open. Ο μοναδικός τελικός που έχασε ήταν στο Masters του Καναδά πέρσι, όπου ηττήθηκε από τον Daniil Medvedev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots