ATP
O Nadal προπονείται ήδη στο Indian Wells (pic)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Abierto Mexicano
tn team Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 - 11:26

Η επιστροφή του Rafael Nadal μετά τον θρίαμβο της Μελβούρνης ήταν σχετικά γρήγορη και θριαμβευτική, με την κατάκτηση του τίτλου στο Ακαπούλκο. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει ήδη 15 συνεχόμενες νίκες στη χρονιά, προπονείται στα γήπεδα του Indian Wells, όπου θα αγωνιστεί μετά από 3 χρόνια.

Ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων είχε πει μετά την Αυστραλία πως δεν γνώριζε πόσο χρόνο θα χρειαζόταν μέχρι να βρεθεί και πάλι στο 100% του και να επιστρέψει στη δράση, αφήνοντας υπόνοιες για το Ακαπούλκο αλλά και για τα αμερικανικά Masters του Μαρτίου.

Τελικά πήγε στο Μεξικό, κατέκτησε για 4η φορά το 500άρι του Ακαπούλκο και βελτίωσε το ρεκόρ του για το 2022 στο 15-0 νίκες, σημειώνοντας το καλύτερο ξεκίνημα ever σε σεζόν του στο tour, στην 20ή χρονιά της καριέρας του!

Και σκοπεύει να συνεχίσει αυτό το σερί στην Καλιφόρνια, καθώς βρίσκεται ήδη στα γήπεδα του Indian Wells Tennis Garden και προετοιμάζεται για το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη του συμμετοχή στο Indian Wells Masters από το 2019, δηλαδή μετά από 3 χρόνια. Την τελευταία φορά που έπαιξε στο 1000άρι της Καλιφόρνιας είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, ενώ συνολικά έχει κατακτήσει 3 τίτλους στο τουρνουά (2007, 2009, 2013), με τον πιο πρόσφατο να είναι 9 χρόνια πίσω.

To Indian Wells Masters αναμένεται να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 20 Μαρτίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots