ATP
Αποσύρθηκε από το Μαϊάμι ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 22:55

Ο Rafael Nadal αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Miami Masters και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά το Indian Wells.

Ο Nadal είχε ένα πολύ γεμάτο πρώτο τρίμηνο στη σεζόν, παίζοντας στο 250άρι της Μελβούρνης, στο Australian Open και στο Ακαπούλκο, ενώ αυτές τις δυο εβδομάδες θα συμμετέχει και στο Indian Wells. Θυμίζουμε πως κέρδισε και τα 3 τουρνουά που έπαιξε μέχρι στιγμής, έχοντας 15 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη χρονιά.

Μετά το Indian Wells θα κάνει ένα διάλειμμα για να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της χωμάτινης σεζόν, που ξεκινάει στις 11 Απριλίου με το Monte-Carlo Masters. Γι' αυτό και πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί στο επόμενο Masters στο Μαϊάμι, που θα γίνει το δεύτερο μισό του Μαρτίου.

"Ο Rafa σίγουρα θα λείψει, έχει πολλούς fans εδώ στη νότια Φλόριντα. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο Μαϊάμι την επόμενη χρονιά. Θα είμαστε τυχεροί να έχουμε έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη στο τουρνουά και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα νέα στοιχεία των εγκαταστάσεων και όλες τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες που έχουν αγαπήσει οι φίλαθλοι σ' αυτό το εμβληματικό event", είπε ο διευθυντής του τουρνουά και πρώην Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, James Blake.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots