ATP
13 σερί νίκες και ημιτελικά ο Rublev (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © BNP Paribas Open
tn team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 22:59

O Andrey Rublev επιβλήθηκε του Grigor Dimitrov με 2-0 σετ, επέκτεινε το νικηφόρο του σερί στις 13 νίκες και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells.

Μετά από τη Μασσαλία και το Ντουμπάι, ο Andrey Rublev συνεχίζει το νικηφόρο του σερί και το επέκτεινε σήμερα στις 13 διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας και τον Grigor Dimitrov, με 7-5, 6-2.

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε πρώτος το break για να βρεθεί μπροστά με 3-2 και έδειχνε να ελέγχει έως το 5-3, δεν μπόρεσε να κλείσει ωστόσο το σετ στο σερβίς του και ισοφαρίστηκε σε 5-5.

Άμεσα ανέκτησε το προβάδισμα με break, πέρασε μπροστά με 6-5 και σέρβιρε επιτυχώς στη 2η του προσπάθεια για το σετ, παρόλο που χρειάστηκε την 4η ευκαιρία του για να "γράψει" το 7-5.

Πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τον Rublev στο 2ο σετ, όπου "έσπασε" τον Βούλγαρο στο 3ο (2-1) και στο 5ο game (4-1) και "ξέφυγε" με 5-1. Είχε match point και για το 6-1, αλλά τελικά έκλεισε το ματς στο δικό του σερβίς στο 8ο game, για το 6-2.

Για 1η φορά θα βρεθεί στα ημιτελικά του Indian Wells o Rublev, ο οποίος συνολικά θα παίξει για 4η φορά σε έναν ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης, με τις 3 προηγούμενες να ήταν μέσα στην περσινή χρονιά.

Θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού, μεταξύ του Taylor Fritz και του Miomir Kecmanovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots