ATP
"Θα παίξει στη Μαδρίτη ο Rafa"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 22:17

Ο Rafael Nadal προετοιμάζεται για τη Μαδρίτη και σύμφωνα με τον Toni όλα πηγαίνουν καλά και θα ξεκινήσει τη σεζόν του στο χώμα από το 1000άρι της πατρίδας του.

"Μου είπε πως ναι, θα έχει αναρρώσει εγκαίρως για να βρίσκεται στη Μαδρίτη", αποκάλυψε ο Toni Nadal, αναφερόμενος στον ανιψιό του Rafa, μιλώντας στο TVE.

Θυμίζουμε πως ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων, μετά από το καλύτερο ξεκίνημα ever σε μια χρονιά και τις 20 συνεχόμενες νίκες του, υπέστη κάταγμα κοπώσεως στον θώρακα κατά τη διάρκεια του Indian Wells κι έτσι έμεινε για λίγες εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Έχασε το Monte-Carlo και τη Βαρκελώνη, τα δυο πρώτα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν και δυο τουρνουά που έχει κατακτήσει 11 και 12 φορές αντίστοιχα, όμως αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να παίξει στη Μαδρίτη σε 2 εβδομάδες.

Αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει το Masters της Ρώμης, που αρχίζει την αμέσως επόμενη εβδομάδα, ενώ βεβαίως θα ακολουθήσει το μεγάλο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν, το Roland Garros, που ξεκινάει στις 22 Μαΐου.

"Μόλις χθες ξεκίνησε να προπονείται, οπότε θα δούμε πως θα πάει, η Μαδρίτη είναι σε 15 μέρες από τώρα. Αν όλα πάνε καλά, θα αγωνιστεί σίγουρα στη Μαδρίτη", πρόσθεσε ο Toni Nadal, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και συνοδεύει τον Felix Auger-Aliassime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots