ATP
Χειρουργήθηκε ο Zverev - άγνωστο το πότε θα επιστρέψει

 
Χειρουργήθηκε ο Zverev - άγνωστο το πότε θα επιστρέψει
tn team Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 - 23:20

Δεν υπήρχε τελικά καλύτερη λύση από τη χειρουργική επέμβαση για τον Alexander Zverev, που θα χάσει το Wimbledon και είναι αμφίβολος για το US Open.

Όπως ανακοίνωσε από τα social media πριν από λίγο, ο Zverev υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς οι εξετάσεις που έκανε στη Γερμανία σήμερα το πρωί επιβεβαίωσαν πως έχει γίνει ρήξη τριών πλάγιων συνδέσμων στον αστράγαλό του.

"Όλοι κάνουμε το δικό μας ταξίδι στη ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου ταξιδιού. Την επόμενη εβδομάδα θα ανεβώ στο Νο.2 του κόσμου, αλλά αυτό το πρωί έκανα εγχείρηση. Μετά από τις νέες εξετάσεις που έκανα στη Γερμανία, πήρα την επιβεβαίωση πως οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σκιστεί", έγραψε στη δημοσίευσή του στο Instagram ο Zverev.

"Για να επιστρέψω στο tour το γρηγορότερο δυνατόν, για να διασφαλίσω ότι όλοι οι σύνδεσμοι θα επουλωθούν σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή. Τώρα ξεκινάει η αποθεραπεία και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως ο Zverev υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό του σε μια σοκαριστική στιγμή στο Phillipe Chatrier, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Rafael Nadal στα ημιτελικά του Roland Garros.

Η διάρκεια της αποθεραπείας από μια εγχείρηση ποτέ δεν είναι σύντομη και θεωρείται δεδομένο πως ο Zverev, ο οποίος θα περάσει τον Novak Djokovic και θα ανεβεί στο Νο.2 του κόσμου την ερχόμενη Δευτέρα, θα χάσει όλη τη σεζόν στο γρασίδι. Παραμένει άγνωστο το αν θα προλάβει τα αμερικανικά τουρνουά και το US Open στο τέλος του καλοκαιριού.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Alexander Zverev (@alexzverev123)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots