ATP
O Hurkacz στο δρόμο του Κύργιου (vids)

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © TERRA WORTMANN OPEN/HalleWestfalen
tn team Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 21:19

O Hubert Hurkacz κέρδισε τον Felix Auger-Aliassime κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Χάλε και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νικ Κύργιου.

Ο Hurkacz ήταν αλάνθαστος στις κρίσιμες στιγμές και επικράτησε του Auger-Aliassime με 7-6 (2), 7-6 (4), για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Terra Wortmann Open σε 1 ώρα και 46 λεπτά.

Ο αγώνας δεν είχε κανένα break και μόνο ένα break point, το οποίο είχε ο Καναδός στο 7ο game του 1ου σετ. Ο Hurkacz το έσωσε και έκανε το υπέρ του 4-3. Στο tie-break που ακολούθησε, ο Πολωνός ήταν άψογος και επιβλήθηκε με 7-2.

Στο 2ο σετ τα games ήταν ακόμα πιο σύντομα και κανείς από τους δυο δεν πλησίασε στο break. Ξανά όμως στο κρίσιμο σημείο του tie-break, o Hurkacz ήταν ο καλύτερος παίκτης και έκανε το 7-4, για να "κλειδώσει" τη νίκη.

Κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά ο Hurkacz, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο τον Νικ Κύργιο, σε έναν πολύ δυνατό ημιτελικό. Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Κύργιος ήταν ακαταμάχητος, στη νίκη του με 6-4, 6-2 επί του Pablo Carreno Busta.

Στον άλλον ημιτελικό του Χάλε, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Oscar Otte.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots