ATP
Συνεχίζει το σερί του στο Αμβούργο ο Rublev (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 16:00

O Andrey Rublev ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Hamburg European Open και έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες στο Αμβούργο. Στον πρώτο του προημιτελικό εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο προκρίθηκε ο Borna Coric.

Ο Rublev πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο και επιβλήθηκε του Ricardas Berankis με 6-3, 6-4, για να προκριθεί στους "16" καλύτερους του Hamburg European Open.

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη, πρωταθλητής πέρσι στο Αμβούργο, χρειάστηκε μόλις 72 λεπτά για να φτάσει στην 6η διαδοχική νίκη του στην πόλη της Γερμανίας και στην 10η συνολικά, σε 12 αναμετρήσεις.

Έκανε νωρίς το break για το 3-1 ο Rublev, ο οποίος επέστρεψε από το 0-40 στο επόμενο game και κράτησε το σερβίς του για το 4-1. Είχε ευκαιρίες για να τελειώσει το σετ και στο 8ο game, το οποίο τελικά έκλεισε στο δικό του σερβίς στο 9ο game, για το 6-3.

Και στο 2ο σετ ήταν καλύτερος ο Rublev, που παρότι προηγήθηκε με 3-1 και ισοφαρίστηκε σε 3-3, κατάφερε να κάνει νέο break στο 9ο game και να ανακτήσει το πάνω χέρι, περνώντας μπροστά με 5-4. Κράτησε το σερβίς του για το 6-4 και "σφράγισε" τη νίκη του έπειτα από 1 ώρα και 12 λεπτά στο court.

Στον 2ο γύρο του Hamburg European Open, ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον Francisco Cerundolo, που προέρχεται από τον τίτλο στο 250άρι του Bastad και κέρδισε χθες στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο τον Daniel Altmaier με 2-6, 6-4, 6-2.

Νωρίτερα σήμερα, ο Borna Coric έκανε ένα break σε κάθε σετ και επικράτησε του Tallon Griekspoor με 6-3, 6-4, για να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό από τον Μάρτιο του 2021. Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Pablo Carreno Busta και Alex Molcan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots