ATP
Νικηφόρες πρεμιέρες για Medvedev και Felix (vids)

 
Νικηφόρες πρεμιέρες για Medvedev και Felix (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 - 9:05

O Daniil Medvedev και ο Felix Auger-Aliassime, Νο.1 και Νο.2 στο ταμπλό του Los Cabos αντίστοιχα, ξεκίνησαν με νίκες τις πορείες τους για το 250άρι του Μεξικού.

Ο Medvedev πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή στη δράση μετά από το τουρνουά της Μαγιόρκας τον περασμένο Ιούνιο, επικρατώντας του Rinky Hijikata με 6-4, 6-3.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε τις 250 νίκες καριέρας στο tour. Έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στο παιχνίδι και "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Αυστραλού qualifier, Νο.224 στον κόσμο, που έκανε ένα καλό παιχνίδι και αντιστάθηκε ως το τέλος, σβήνοντας τα 5 από τα 7 break points του Medvedev.

Θυμίζουμε πως ο Medvedev δεν μπόρεσε να παίξει στο Wimbledon και το US Open είναι η μεγάλη του ελπίδα για να κερδίσει ένα Grand Slam φέτος. Έκανε καλό ξεκίνημα στην αμερικανική σεζόν και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ricardas Berankis, που κέρδισε τον Facundo Bagnis με 7-6 (4), 6-3.

Το Νο.2 του ταμπλό στο Los Cabos, o Felix Auger-Aliassime, ξεκίνησε επίσης με νίκη τις υποχρεώσεις του στο μεξικανικό τουρνουά, επικρατώντας του Alejandro Hernandez με 6-3, 7-5.

Στα προημιτελικά ο Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει τον Steve Johnson, που απέκλεισε τον Θανάση Κοκκινάκη με 6-7 (3), 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots