ATP
Ημιτελικά στο Los Cabos Medvedev και Auger-Aliassime (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Mextenis
tn team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 - 12:30

O Daniil Medvedev και ο Felix Auger-Aliassime προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Los Cabos, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον μεταξύ τους τελικό στο μεξικανικό τουρνουά.

Ο Medvedev δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Ricardas Berankis, τον οποίο συνέτριψε με 6-2, 6-2 σε 80 λεπτά, για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Los Cabos Open.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.1 στον κόσμο, πέτυχε 8 άσους και κέρδισε τους 21 από τους 24 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, ενώ αξιοποίησε τα 4 από τα 8 break points που είχε, κάνοντας 2 break σε κάθε σετ στο σερβίς του Λιθουανού.

Στα ημιτελικά του 250αριού του Los Cabos, ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Miomir Kecmanovic, που έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και επιβλήθηκε του Brandon Nakashima με 6-2, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν το Νο.2 και το Νο.3 του ταμπλό, ο Felix Auger-Aliassime και ο Cameron Norrie.

Ο Auger-Aliassime είχε ένα κλειστό ματς με τον Steve Johnson, αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης στις κρίσιμες στιγμές και πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6 (3).

Ο 22χρονος Καναδός έκανε το μοναδικό break σε όλο τον αγώνα στο 1ο game και διατήρησε τον έλεγχο ως το τέλος στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ ο Felix είχε 7 χαμένα break points, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα από αυτά. Στο tie-break ο Καναδός ήταν καλύτερος και ολοκλήρωσε τη νίκη του, επικρατώντας με 7-3.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Norrie επικράτησε του Radu Albot με 6-3, 7-6 (4). Ο Βρετανός επέστρεψε από το 0-2 στο 1ο σετ και κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games. Στο 2ο σετ απώλεσε προβάδισμα με 5-3, αλλά κατάφερε να το κερδίσει στο tie-break και να "κλειδώσει" τη νίκη του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots